Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van Westwoods Media verwijs ik graag naar deze link. https://www.haareigenzaak.nl/algemene-voorwaarden/.

Dat zijn de uitgebreide algemene voorwaarden van Westwood’s Media, waarvan deze website onderdeel is. Belangrijk om te weten is in elk geval dit:

1. Wij geven 30 dagen garantie op het lidmaatschap en de online cursussen. Als je ontevreden bent, laat dat dan weten aan Vivienne Westerhoud. Als het haar niet lukt op redelijke wijze het probleem op te lossen, krijg jij je geld terug. Op het retour bedrag wordt dan wel de 15, – euro in mindering gebracht, die wij naar Microkrediet voor Moeders hebben gestort.

2. Op alle lessen in onze programma’s berust Copyright. Zonder toestemming verspreiden van de inhoud ervan wordt bestraft met een boete ter hoogte van de kosten van het programma.

3. Alle teksten en beelden die onze klanten aanleveren ter publicatie op onze online magazines moeten vrij zijn van copyright, respectievelijk beeldrecht. Eventuele boetes als gevolg van het ten onrechte gebruiken van tekst of beeld van derden, komen op rekening van de persoon of het bedrijf dat deze aanleverde. (Klant).

4. Op onze Website in de reacties en in ons besloten forum op Facebook gaan wij op een positieve manier met elkaar om. Wij schelden niet, vloeken niet en behandelen elkaar met respect. In het forum is ook geen ruimte om te adverteren voor je eigen bedrijf. Overtreders kunnen verwijderd worden van het forum of uit de besloten Facebook groep en van deze website.

5. Een lidmaatschap van Haar eigen Zaak! wordt aangegaan voor 12 maanden. Een maand voor het einde van deze termijn ontvangen leden een herinneringsmail. Zij krijgen dan een nieuw aanbod voor het volgende jaar. Deze moet opnieuw besteld en betaald worden. Het lidmaatschap stopt anders automatisch na 12 maanden.

6. Na het beëindigen van het lidmaatschap worden de vermelding, alle artikelen en de linkjes van onze online magazines verwijderd. Je hebt dan ook geen toegang meer tot het programma of het besloten forum / Facebook groep.

7. Alle prijzen op deze site zijn exclusief de verplichte 21% BTW. Zodra je bestelt, wordt de btw vanzelf in je betaling vermeld. Bestel je vanuit België? Dan wordt de BTW verlegd en hebben we jouw VAT number nodig, beginnend met BE. Je betaalt dan geen BTW.

8. Contact en diversen
Wereldonderneemster & Haar eigen Zaak! zijn producties van Westwood’s Media, gevestigd te Leusden en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder dossiernummer 32090727, Het BTW-identificatienummer is NL1933.12.530.B01. Gelieve alle correspondentie aangaande een overeenkomst of deze Algemene Voorwaarden te zenden naar het e-mailadres vivienne@westwoods.nl of per post naar Westwood’s Media, T.a.v. Vivienne Westerhoud, Rietgors 22, 3831 HL, Leusden.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort en zullen door ons op verzoek worden toegezonden per e-mail. De Algemene Voorwaarden zijn tevens op de Website te raadplegen.