Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik graag naar deze link. https://www.haareigenzaak.nl/algemene-voorwaarden/.

Dat is een heel verhaal. Belangrijk om te weten is in elk geval dit:

1. Wij geven 30 dagen garantie op het lidmaatschap en de online cursussen. Als je ontevreden bent, laat dat dan weten aan Vivienne Westerhoud. Als het haar niet lukt op redelijke wijze het probleem op te lossen, krijg je je geld terug. Op het retour bedrag wordt dan wel de 25, – euro in mindering gebracht, die wij naar Microkrediet voor Moeders hebben gestort.

2. Op alle lessen in onze programma’s berust Copyright. Zonder toestemming verspreiden van de inhoud ervan wordt bestraft met een boete ter hoogte van de kosten van het programma.

3. Alle teksten en beelden die onze klanten aanleveren ter publicatie op onze online magazines moeten vrij zijn van copyright, respectievelijk beeldrecht. Eventuele boetes als gevolg van het ten onrechte gebruiken van tekst of beeld van derden, komen op rekening van de persoon of het bedrijf dat deze aanleverde. (Klant).

4. Op onze website in de reactie en in ons besloten forum gaan wij op een positieve manier met elkaar om. Wij schelden niet, vloeken niet en behandelen elkaar met respect. In het forum is ook geen ruimte om te adverteren voor je eigen bedrijf. Overtreders kunnen verwijderd worden van het forum of uit de besloten Facebook groep en van deze website.

5. Een lidmaatschap van Haar eigen Zaak! wordt aangegaan voor 12 maanden. Een maand voor het einde van deze termijn ontvangen leden een herinneringsmail. Zij krijgen dan een nieuw aanbod voor het volgende jaar. Deze moet opnieuw besteld en betaald worden. Het lidmaatschap stopt anders automatisch na 12 maanden.

6. Na het beëindigen van het lidmaatschap worden de vermelding, alle artikelen en de linkjes van onze online magazines verwijderd. Je hebt dan ook geen toegang meer tot het besloten forum.