Haar eigen zaak!

“Ik wil graag andere vrouwelijke ondernemers leren kennen.”

“Hoe kan ik online beter gevonden worden?”

“Hoe kan ik aandacht krijgen in de pers?”

“Hoe krijg ik meer bezoekers en klanten naar mijn website?”

Lid worden van Haar eigen Zaak!

Als ondernemer wil je gezien worden. Zodat klanten jou kunnen vinden. En je wil ook niet alles alleen hoeven doen. Daarom startte ik – Vivienne Westerhoud – ruim 20 jaar geleden het online netwerk & magazine Haar eigen Zaak! voor vrouwelijke ondernemers.

Haar-eigen-Zaak-logo

Online magazine

Ik deel kennis en inspiratie over het ondernemerschap. In het bijzonder over content marketing, SEO, PR en online teksten schrijven. In het online magazine lees je ook artikelen van andere ondernemers, die hun expertise met je willen delen.

Online netwerk

Online netwerken en kennis delen? Dat kan als lid van Haar eigen Zaak! Je krijgt toegang tot mijn nieuwe besloten Facebook groep (vanaf 1 mei 2023), waar ik wekelijks tips en waardevolle kennis met je deel! En waar je ook andere vrouwelijke ondernemers kunt leren kennen.

Netwerken en kennis delen

Netwerken deden we met onze leden vaak live. Maar vanaf 1 mei 2023 starten we online met een besloten Facebook groep voor de leden!

In de besloten groep deel ik mijn kennis van 20 jaar ondernemerschap met jou. Je kunt vragen stellen én ik bespreek elke week een onderwerp, waar jij je voordeel mee kunt doen!

Mijn expertise ligt vooral bij SEO, schrijven voor internet, content marketing, PR en persberichten schrijven.

Maar ik bouwde ook al mijn websites zelf en doe voor een groot deel mijn eigen boekhouding. En ik heb een grote liefde voor ondernemen met een positieve mindset. Dus ik inspireer je graag om groter te denken en in jezelf te geloven.
‘If you can dream it, you can do it’!

Lidmaatschap van Haar eigen Zaak! voor 150,- euro ex btw per jaar.

Beter gevonden worden online

Het internet is zo vol, hoe kan ik beter gevonden worden?” Deze vraag heb jij jezelf als ondernemer vast al vaker gesteld. Ik geef je handige tips in de besloten Facebook groep voor de leden van Haar eigen Zaak!.

Vermelding in de ledenlijst op Haar eigen Zaak!

Eén van de manieren om beter gevonden te worden is een vermelding van jouw bedrijf in de ledenlijst van mijn online magazine voor ondernemers. En dat krijg je ook als je lid wordt van Haar eigen Zaak!

Voor alle vrouwelijke ondernemers

Haar eigen Zaak! is er voor alle vrouwelijke ondernemers, die stappen willen maken met hun bedrijf. Voor freelancers, coaches, webshop eigenaren en vrouwen met een horecazaak.

Wat krijg je als je lid wordt?

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je:

  • Vermelding op Haareigenzaak.nl in de ledenlijst met een link naar jouw website
  • Ik deel jouw informatie in de nieuwsbrief
  • Je krijgt aandacht in mijn stories op Facebook en Instagram
  • Je mag je eigen events promoten in de agenda van Haar eigen Zaak! (1 x per jaar)
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep, waar ik wekelijks kennis met je deel over het ondernemerschap en waar je andere vrouwelijke ondernemers leert kennen
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn PR pakket
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn online programma over SEO schrijven en content marketing
  • Ik maak 15,- euro over naar Microkrediet voor Moeders, zodat in Azië een vrouw haar eigen zaak kan starten.

Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Wil jij meer succes, kennis en een fijn netwerk? Word dan vandaag nog lid!

Het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! geeft je het recht op een vermelding in de ledenlijst. Daarin kun je kort uitleggen wat je doet en voor wie je dat doet. En natuurlijk vermelden we jouw contactgegevens. Je kunt hiervoor zelf tekst en beeld aanleveren. De details mail ik je zodra je aanmeldt. Bekijk hier voorbeelden!
Ook de informatie over het plaatsen van events en toegang tot de besloten Facebook groep ontvang je na aanmelden van mij per e-mail.

Adverteren op mijn online magazines

Het lidmaatschap voor Haar eigen Zaak! geeft je het recht op een vermelding in de ledenlijst. Dat is algemene informatie over jou als ondernemer en je bedrijf. Daarnaast kun je ook adverteren in het online Magazine van Haar eigen Zaak! Ik schrijf dan speciaal voor jou een SEO geoptimaliseerd artikel met een call-to-action. Kijk hier voor meer informatie.

Adverteren op Haar eigen Zaak! is vooral nuttig voor vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers, die een zakelijke dienst leveren aan andere ondernemers.

Adverteren voor doelgroep vrouwen en moeders

Vrouwelijke ondernemers, die vrouwen en moeders willen bereiken, kunnen adverteren op één van mijn andere online magazines, zoals Mamas.nl en Mamashopt.nl.

Kijk hier voor een overzicht als je een webshop of consumenten merk hebt. Of kindercoach of yogalerares bent. Heb je een duurzaam product of je eigen horecabedrijf? Ook dan bied ik je een specifieke doelgroep op één van mijn online magazines.

Klik hier en lees hoe ik je kan helpen online meer zichtbaar te worden.

Al jaren help ik ondernemers met het schrijven en versturen van persberichten. Om meer naamsbekendheid te krijgen via de off- en online pers. Kijk hier hoe ik je kan helpen! Als je lid bent van Haar eigen Zaak! krijg je 50,- euro korting.

Met een goed content marketing plan en de juiste kennis van SEO, kan jij ook klanten naar je website lokken via Google. Niet eventjes, maar jaren lang! Wil jij leren hoe je dat precies moet doen? Ik schreef er een online programma over. Lees er hier alles over! En ben je lid van Haar eigen Zaak!? dan krijg je 50,- euro korting!