Haar eigen zaak!

“Hoe kom ik aan meer klanten? Ik wil mijn bereik vergroten.”

“Hoe kan ik online beter gevonden worden?”

“Hoe kan ik aandacht krijgen in de pers?”

“Hoe krijg ik meer bezoekers en klanten naar mijn website?”

Lid worden van Haar eigen Zaak!

Als ondernemer wil je gezien worden. Zodat klanten jou kunnen vinden. En je wil ook niet alles alleen hoeven doen. Daarom startte ik – Vivienne Westerhoud – ruim 20 jaar geleden het online netwerk & magazine Haar eigen Zaak! voor vrouwelijke ondernemers.

Haar-eigen-Zaak-logo

Online magazine

Ik deel kennis en inspiratie over het ondernemerschap. In het bijzonder over content marketing, SEO, PR en online teksten schrijven. In mijn online magazine lees je ook artikelen van andere ondernemers, die hun expertise met je willen delen. Zij bereiken 20K lezers en volgers per maand. Wil jij dat ook? Word dan lid van Haar eigen Zaak!

Beter gevonden worden online

Het internet is zo vol, hoe kan ik beter gevonden worden?” Deze vraag heb jij jezelf als ondernemer vast al vaker gesteld. Ik geef je handige tips in mijn online magazine van Haar eigen Zaak!. Dat is gewoon helemaal gratis!

Vermelding in de ledenlijst op Haar eigen Zaak!

Eén van de manieren om beter gevonden te worden is een vermelding van jouw bedrijf in de ledenlijst van mijn online magazine voor ondernemers. En dat krijg je ook als je lid wordt van Haar eigen Zaak!

Voor alle vrouwelijke ondernemers

Haar eigen Zaak! is er voor alle vrouwelijke ondernemers, die stappen willen maken met hun bedrijf. Voor freelancers, coaches, webshop eigenaren en vrouwen met een horecazaak.

Wat krijg je als je lid wordt?

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je:

  • Vermelding op Haareigenzaak.nl in de ledenlijst met een link naar jouw website
  • Ik deel jouw informatie in mijn nieuwsbrief (4K abonnees)
  • Je krijgt aandacht in mijn stories op Facebook en Instagram
  • Je mag je eigen events promoten in de agenda van Haar eigen Zaak!
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn PR pakket
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn online programma over SEO schrijven en content marketing
  • Ik maak 15,- euro over naar Microkrediet voor Moeders, zodat in Azië een vrouw haar eigen zaak kan starten.

Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Wil jij meer succes, kennis en zichtbaarheid? Word dan vandaag nog lid!

Het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! geeft je het recht op een vermelding in de ledenlijst. Daarin kun je kort uitleggen wat je doet en voor wie je dat doet. En natuurlijk vermelden we jouw contactgegevens. Je kan hiervoor zelf tekst en beeld aanleveren. De details mail ik je zodra je aanmeldt. Bekijk hier voorbeelden!
Ook de informatie over het plaatsen van events ontvang je na aanmelden van mij per e-mail.

Adverteren op mijn online magazines

Het lidmaatschap voor Haar eigen Zaak! geeft je het recht op een vermelding in de ledenlijst. Dat is algemene informatie over jou als ondernemer en je bedrijf. Daarnaast kun je ook adverteren in het online Magazine van Haar eigen Zaak! Ik schrijf dan speciaal voor jou een SEO geoptimaliseerd artikel met een call-to-action. Kijk hier voor meer informatie.

Adverteren op Haar eigen Zaak! is vooral nuttig voor vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers, die een zakelijke dienst leveren aan andere ondernemers.

Adverteren voor doelgroep vrouwen en moeders

Vrouwelijke ondernemers, die vrouwen en moeders willen bereiken, kunnen adverteren op één van mijn andere online magazines, zoals Mamas.nl en Mamashopt.nl.

Kijk hier voor een overzicht als je een webshop of consumenten merk hebt. Of kindercoach of yogalerares bent. Heb je een duurzaam product of je eigen horecabedrijf? Ook dan bied ik je een specifieke doelgroep op één van mijn online magazines.

Klik hier en lees hoe ik je kan helpen online meer zichtbaar te worden.

Al jaren help ik ondernemers met het schrijven en versturen van persberichten. Om meer naamsbekendheid te krijgen via de off- en online pers. Kijk hier hoe ik je kan helpen! Als je lid bent van Haar eigen Zaak! krijg je 50,- euro korting.

Met een goed content marketing plan en de juiste kennis van SEO, kan jij ook klanten naar je website lokken via Google. Niet eventjes, maar jaren lang! Wil jij leren hoe je dat precies moet doen? Ik schreef er een online programma over. Lees er hier alles over! En ben je lid van Haar eigen Zaak!? dan krijg je 50,- euro korting!