phone, old, year built 1955
Bel Vivienne Westerhoud:
06 51 94 97 55

Vragen?

Bel me! Ik heb best vaak die telefoon in mijn handen. Dus grote kans dat je mij te pakken krijgt. Ben ik in gesprek? Laat dan een berichtje voor me achter. Dan bel ik je terug! Of stuur een sms of whatsappje.
Lees ook de veelgestelde vragen onderaan deze pagina!

Bel mij

+31 (0)651949755

Veelgestelde vragen

Je hoort misschien veel social media experts zeggen dat je op Facebook of Instagram je doelgroep moet bereiken. En dat kan wel, maar deze volgers krijgen lang niet altijd jouw boodschap te lezen. Doordat het algoritme van deze social media telkens kan veranderen. Je moet dan betalen om je eigen volgers te bereiken.

Daarom heb je meer aan bezoekers op je eigen website. Dat is duurzaam waardevol voor jouw bedrijf. Met de juiste SEO strategie, kun je ervoor zorgen dat jouw potentiële klanten je vinden via Google. Gewoon gratis. En voor een langere tijd.

Er komt veel kijken bij SEO, maar het is zeker niet moeilijk. Geen ‘rocket science’, zal ik maar zeggen. In mijn online programma hou ik het simpel en geef ik je de belangrijkste tips. Als je die altijd gebruikt bij het schijven van jouw marketingverhalen voor jouw doelgroep, dan zal je zeker succes hebben. Doordat je dan permanent meer bezoekers naar je website krijgt. Bezoekers die ook klant willen worden bij jou.

Het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ bestaat uit 5 lessen. Deze heb ik zo compact en praktisch mogelijk gemaakt, omdat ik je niet wil vermoeien met hele verhalen over theoretische feitjes.

Elke les start met een korte video met uitleg. De les zelf staat in tekst uitgeschreven. Daarna volgt een opdracht. Ik raad je aan om 5 dagen achter elkaar met het programma aan de slag te gaan. Je bent dan maximaal 3 uur per dag kwijt. Dus in totaal 15 uur.

Ik heb ook een handige samenvatting gemaakt, die je kunt downloaden. Een soort spiekbriefje, dat je de eerste tijd kunt gebruiken als je content gaat maken.

Het echte werk begint pas als je daadwerkelijk je waardevolle content gaat schrijven vanuit jouw eigen expertise: artikelen op je eigen website publiceren, die door Google gevonden worden.

Het online programma ‘SEO schijven voor vindbaarheid online’ kun je zelfstandig doorlopen. In je eigen tempo. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen in de besloten Facebook groep. Maar je kunt mij ook mailen.
Aan het einde van de cursus krijg je de opdracht om jouw eigen artikel te schrijven. Geheel volgens de SEO richtlijnen. Deze stuur je naar mij op. Ik kijk deze dan persoonlijk na. Jij krijgt dan ook feedback op je tekst.

Als je adverteert op een van mijn websites, deel ik dat ook in onze nieuwsbrief en socials. Je bereikt dan een relevante doelgroep, zodat jouw dienst of product onder de aandacht komt.

Maar, zoals ik al zei, heb je meer aan bezoekers op je eigen website. Daarom plaatsen we ook een do-follow link in jouw artikel naar je eigen website. En omdat mijn websites al vele jaren bestaan, helpt dat linkje jou bij je eigen SEO. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Je bereikt mijn doelgroep én je werkt aan de vindbaarheid van je eigen website. En dat 5 jaar lang!

Mijn bedrijf Westwood’s Media geeft diverse online magazines uit:

www.haareigenzaak.nl voor vrouwelijke ondernemers

www.mamas.nl voor moeder, kind, werk & leven

www.mamashopt.nl shoppen voor moeder, kind & thuis

www.haarauto.nl voor vrouw, auto & vrije tijd

www.fairgreengoods.nl voor duurzame, fairtrade spullen

Je kunt het beste adverteren op de website, waarvan de doelgroep past bij jouw product of dienst. Daar zitten jouw potentiële klanten. Er zijn 5 mogelijkheden:

  1. Voor freelancers en zakelijke coaches: adverteren op haareigenzaak.nl levert je zakelijke klanten.
  2. Heb jij een webshop, winkel of eigen merk?: je kunt het beste adverteren op mamashopt.nl
  3. Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut?: jouw artikel bereikt de juiste doelgroep van moeders op mamas.nl.
  4. Heb jij een horecabedrijf of organiseer je reizen of uitjes?: op haarauto.nl vind je dan de juiste doelgroep.
  5. Onderneem jij fairtrade & duurzaam?: adverteer dan op fairgreengoods.nl.

In alle gevallen help ik je om een goed SEO artikel te schrijven, voordat wij publiceren. Je hoeft het dus niet zelf te schrijven! In elk artikel kun je ook een tijdelijke actie, evenement of call-to-action plaatsen.

Het artikel blijft minimaal 5 jaar live staan. Dat is belangrijk voor de SEO waarde van de link die we plaatsen naar jouw website.

Ik neem mijn werk serieus. Ik bied graag kwaliteit aan mijn klanten. En resultaat. Als je toch niet tevreden bent met het online programma, wil ik dat heel graag weten. Stuur me een mail of bel me op. En laat me weten wat er aan de hand is. Als ik het probleem niet op kan lossen voor je, krijg jij je geld terug. Gegarandeerd.