phone, old, year built 1955
Bel Vivienne Westerhoud:
06 51 94 97 55

Vragen?

Bel me! Ik heb best vaak die telefoon in mijn handen. Dus grote kans dat je mij te pakken krijgt. Ben ik in gesprek? Laat dan een berichtje voor me achter. Dan bel ik je terug! Of stuur een sms of whatsappje.
Lees ook de veelgestelde vragen onderaan deze pagina!

Bel mij

+31 (0)651949755

Veelgestelde vragen

Je hoort misschien veel social media experts zeggen dat je op Facebook of Instagram je doelgroep moet bereiken. En dat kan wel, maar deze volgers krijgen lang niet altijd jouw boodschap te lezen. Doordat het algoritme van deze social media telkens kan veranderen. Je moet dan betalen om je eigen volgers te bereiken. Daarom heb je meer aan bezoekers op je eigen website. Dat is duurzaam waardevol voor jouw bedrijf. Met de juiste SEO strategie, kun je ervoor zorgen dat jouw potentiele klanten je vinden via Google. Gewoon gratis. En voor een langere tijd.

Er komt veel kijken bij SEO, maar het is zeker niet moeilijk. Geen ‘rocket sience’, zal ik maar zeggen. In mijn online programma hou ik het simpel en geef ik je de belangrijkste tips. Als je die elke dag gebruikt bij het schijven van jouw marketingverhalen voor jouw doelgroep, dan zal je zeker succes hebben. Doordat je dan permanent meer bezoekers naar je website krijgt.

Het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ bestaat uit 5 lessen. Deze heb ik zo compact en praktisch mogelijk gemaakt, omdat ik je niet wil vermoeien met hele verhalen theoretische kennis.

Elke les start met een korte video met uitleg. Deze staat ook in tekst uitgeschreven. Daarna volgt een opdracht. Ik raad je aan om 5 dagen achter elkaar met het programma aan de slag te gaan. Je bent dan maximaal 2 tot 3 uur per dag kwijt. Dus totaal maximaal 15 uur

Ik heb ook een handige samenvatting gemaakt, die je kunt downloaden. Een soort spiekbriefje, dat je de eerste tijd kunt gebruiken als je content gaat maken.

Het echte werk begint pas als je daadwerkelijk je waardevolle content gaat schrijven: artikelen op je eigen website publiceren, die door Google gevonden worden.

Het online programma ‘SEO schijven voor vindbaarheid online’ kun je zelfstandig doorlopen. In je eigen tempo. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen in het forum. Maar je kunt mij ook mailen.
Aan het einde van de cursus krijg je de opdracht om jouw eigen artikel te schrijven. Geheel volgens de SEO richtlijnen. Deze stuur je naar mij op. Ik kijk deze dan persoonlijk na, voordat ik het publiceer. Jij krijgt dan ook feedback op je tekst.

Als je publiceert op een van mijn websites, deel ik dat ook in onze nieuwsbrief en socials. Je bereikt dan een relevante doelgroep, zodat jouw dienst of product onder de aandacht komt. Maar, zoals ik al zei, heb je meer aan bezoekers op je eigen website. Daarom plaatsen we ook een linkje in jouw artikel naar je eigen website. En omdat mijn websites al vele jaren bestaan, helpt dat linkje jou ook bij je SEO. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Hoe dat werkt leer je ook in het online programma, dat je bij jouw lidmaatschap cadeau krijgt,

Er kunnen gemiddeld 100 onderneemsters publiceren per maand in ons netwerk van online magazines. Als je lid wordt, plannen we dat gelijk voor je in. Dat kan heel snel zijn, maar soms ook een paar weken duren. Als je eerst het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ doorloopt, weet je zeker dat jouw publicatie ook gevonden kan worden door de zoekmachines.

Mijn bedrijf Westwood’s Media geeft diverse online magazines uit:

www.haareigenzaak.nl voor vrouwelijke ondernemers

www.mamas.nl voor moeder, kind, werk & leven

www.mamashopt.nl shoppen voor moeder, kind & thuis

www.haarauto.nl voor vrouw, auto & vrije tijd

www.fairgreengoods.nl voor duurzame, fairtrade spullen

Je krijgt jouw publicatie, waar jij er het meest aan hebt. Afhankelijk van jouw product op dienst dus. Geef bij jouw aanmelding aan wat voor producten of diensten jij levert. En wat voor klanten doelgroep je hebt. Er zijn dan 5 mogelijkheden, naast jouw vaste plaatsing op HaareigenZaak.nl:

  1. Voor freelancers en zakelijke coaches: jouw artikel verschijnt op haareigenzaak.nl
  2. Heb jij een webshop, winkel of eigen merk?: je plaatst jouw promotie op mamashopt.nl
  3. Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut?: jouw artikel publiceren we op mamas.nl.
  4. Heb jij een horecabedrijf of organiseer je reizen of uitjes?: op haarauto.nl vind je dan de juiste doelgroep.
  5. Onderneem jij fairtrade & duurzaam?: wij publiceren jouw bijdrage op fairgreengoods.nl.

Twijfel je in welke categorie jouw bedrijf past? Stuur mij dan een berichtje!

Ik neem mijn werk serieus. Ik bied graag kwaliteit aan mijn klanten. En resultaat. Als je toch niet tevreden bent, wil ik dat heel graag weten. Stuur me een mail of bel me op. En laat me weten wat er aan de hand is. Als ik het probleem niet op kan lossen voor je, krijg jij je geld terug. Gegarandeerd. Dat is dan wel exclusief de donatie van 15 euro aan Microkrediet voor Moeders.