Online adverteren voor ondernemers en bedrijven

Verhalen voor jouw bedrijf

Verhalen zijn belangrijk voor elk bedrijf. En als je de juiste verhalen vertelt én gebruik maakt van SEO technieken, weet je zeker dat je bezoekers naar je website trekt. Bezoekers die klant willen worden bij jou. Daarmee help ik al jaren mijn klanten met veel succes.

Zoekwoorden en jouw doelgroep

Al ruim 20 jaar schrijf ik verhalen voor bedrijven. Ik publiceer die verhalen op mijn online magazines voor vrouwen. Samen met de inspiratie voor de lezers, verwerk ik ook de juiste zoekwoorden in elke tekst. Zo kan de juiste doelgroep de verhalen ook écht vinden.

Artikel met SEO link naar jouw website

Ik schrijf SEO teksten, met tips en inspiratie voor de lezers van mijn online magazines. Wil jij ook een goed SEO artikel publiceren? Je bereikt dan een doelgroep van duizenden vrouwen en je behoudt een waardevolle link naar jouw website voor de komende 5 jaar!

Vivienne Westerhoud schrijft al ruim 20 jaar verhalen voor vrouwen online. Zij is bioloog, bedrijfskundige en copywriter.

Ik schrijf SEO tekst voor jou

Mijn naam is Vivienne Westerhoud en ik schijf al ruim 20 jaar online verhalen voor vrouwen. Over mode, uitjes, ondernemen, opvoeden, reizen en zelfs over auto’s. In de afgelopen tien jaar leerde ik alles over SEO. Dé manier om op het overvolle internet nog gevonden te worden in Google.

Ik schrijf voor grote merken en bedrijven als Zalando, KPN en Karwei. Maar ook voor kleine ondernemers met een webshop, coaches en freelancers.

Wil jij de vindbaarheid in de zoekmachines verbeteren voor je eigen website? Dan schrijf ik graag een SEO artikel voor jou. Ik publiceer dat dan op één van mijn online magazines. Je vindt ze hieronder. Kies wat bij jou past en bestel jouw advertentie. Ik maak er graag een mooi verhaal van! Jij bereikt een mooie doelgroep vrouwen én je behoudt 5 jaar lang een waardevolle SEO link naar jouw website.

Mijn 5 online magazines waar jij kunt adverteren

Haar-eigen-Zaak-logo

Vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers

Haar eigen Zaak! online magazine & netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

Ben jij vrouwelijke freelancer of MKB ondernemer? Ben jij tekstschrijver, fotograaf of marketeer? Of zakelijk coach, die vrouwelijke ondernemers helpt? Dan is Haar eigen Zaak online magazine de beste plek om te adverteren.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor jouw klanten op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer en plaatsen een call-to-action. Ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

Bestel hier jouw advertentie en bereik daarmee 20K vrouwelijke ondernemers. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live voor slechts 250,- euro ex btw. Ben je zelf geen vrouwelijke ondernemer en wil je wél adverteren? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je liever eerst lid worden van Haar eigen Zaak! en netwerken? Je kan al lid worden voor 150,- euro ex btw per jaar. Lees hier wat je daarvoor krijgt!

Mamas

Carrière coach, yogadocent of kindertherapeut

Mama’s online magazine voor moeder, kind & werk

Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut? En help jij graag werkende moeders? Of help jij moeders bij de opvoeding van hun kinderen? Misschien wil je vrouwen helpen meer rust te krijgen in hun drukke bestaan. Dan is Mamas.nl de beste plek om te adverteren.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor moeders op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer. En ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

Bestel gelijk jouw advertentie / SEO artikel en bereik daarmee ook nog eens 40K moeders. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live voor slechts 250,- euro ex btw.

MamaShopt adverteren

Webshop, winkel, merk of product

Mamashopt voor moeder, kind & thuis

Heb jij een (web) winkel, merk of product? Adverteer dan op Mamashopt.nl.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou, die we publiceren op mijn online magazine voor moeders, die van shoppen houden: Mamashopt!. Denk aan een artikel over trends in mode, kinderkleding of beauty. We promoten daarin natuurlijk ook jouw winkel of product. En ik plaats er een waardevolle link in naar jouw website. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live. Zodat je langere tijd werkt aan jouw vindbaarheid in de zoekmachines.

Bestel nu jouw advertentie op Mamashopt voor 200,- euro voor 5 jaar. Je bereikt 20K moeders, die van shoppen houden.

Haar AUTO logo

Horeca- en wellness bedrijf, theater, museum of reisbureau

Haar A.U.T.O. online magazine voor vrouw, auto & uitjes.

A.U.T.O staat natuurlijk voor auto, maar zij kan ook fietsen, lopen of met de trein. Deze vrouwen houden van Avontuur . Uitjes . Travel . Ontspanning. Dus heb jij een horecabedrijf, een theater of organiseer je reizen? Of run jij een wellness bedrijf? Dan wil je adverteren op haarauto.nl.

Ik schrijf een SEO artikel en jij brengt mij input over jouw bedrijf. Speciaal voor avontuurlijke vrouwen, die er graag even tussenuit willen met hun kids, partner of vriendinnen.

Bestel gelijk jouw advertentie op Haar AUTO voor 5 jaar voor maar 200,- euro ex btw ineens.

Fair Green Goods

Duurzame en fairtrade winkel, webshop of merk

Fair Green Goods online magazine voor duurzame en fairtrade winkels, merken en initiatieven.

Onderneem jij fairtrade en duurzaam? En wil jij mensen inspireren om duurzame keuzes te maken? Dan schrijf ik graag een SEO artikel voor jou, ter publicatie op fairgreengoods.nl. Natuurlijk verwerken we een waardevolle link in het artikel en bespreken we producten en diensten die jij aanbiedt.

Bestel vandaag nog jouw advertentie op FairGreenGoods voor een periode van 5 jaar, voor slechts 200,- euro ex btw. Je bereikt 10K consumenten, die interesse hebben in duurzame en fairtrade producten.

Wil je adverteren, maar valt jouw bedrijf niet onder één van de genoemde branches? Of wil je een bestelling op factuur doen in plaats van online betalen? Stuur dan een mail naar vivienne@westwoods.nl.

Zelf leren SEO teksten schrijven in 5 lessen

Zelf aan de slag met SEO

Wil jij zelf leren hoe je jouw website of webshop optimaliseert voor Google? Bestel dan het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’.

Ik leer je in 5 lessen alles wat je moet weten om gevonden te worden in Google. Nee, niet door zomaar iedereen. Maar wel door de mensen die klant willen worden bij jou!

Je maakt ik 5 lessen met praktische opdrachten een compleet SEO geoptimaliseerd content marketing plan voor de verhalen op je eigen website.

Het is de beste investering die je kunt doen om jarenlang klanten naar jouw website te lokken via de zoekmachines.