Het programma

SEO schrijven voor vindbaarheid online

Je bent als ondernemer trots op je aanbod. Of dat nu een dienst is of de producten, die je verkoopt. Je hebt een mooie website, maar helaas krijg je weinig bezoekers. Dus online verkoop je weinig. Tenzij je veel geld uitgeeft aan advertenties. En dat is zonde! Want als je weet hoe je wél bezoekers naar je website kan lokken, scheelt je dat op termijn veel tijd en geld. Zo verdien je meer en houd je tijd over voor je klanten. De oplossing? Mijn cursus SEO schrijven is de snelste manier om dat te bereiken! Ik vertel je graag waarom.

Bezoekers naar je website

Ik weet het, social media zijn hot. Maar ik raad iedere ondernemer aan zich te verdiepen in SEO (zoekmachine optimalisatie). Omdat het meer oplevert als je bezoekers via Google komen. Je krijgt dan jouw volgers en fans op je eigen website of nieuwsbrief. Jouw klanten vinden jou, zonder dat je er achteraan hoeft te jagen.

Nooit meer betalen voor bezoekers

Je moet de laatste jaren steeds meer moeite doen om je doelgroep te bereiken via Facebook, Insta en LinkedIn. En zelfs betalen, zodat je eigen volgers jouw boodschap te zien krijgen. Met een goede SEO en Content Marketing Strategie op je eigen website hoeft dat niet meer. Bezoekers op je website via Google zijn gratis. Jaar in jaar uit.

Belachelijk kleine investering in tijd en geld

En ja, je moet het even onder de knie krijgen. Maar als je dan toch ergens in gaat investeren, doe dat dan voor de langere termijn. Als Google eenmaal je vriend is, krijgen jouw berichten jarenlang de aandacht die ze verdienen. Ik leer je dat in 5 dagen. Als je serieus je best doet ben je 3 uur per dag er intensief mee bezig. Maar daarna heb jij een compleet Content Marketing Plan, dat geoptimaliseerd is voor SEO.

JA, IK MELD ME NU AAN!

Complete kennis over SEO en Content Marketing

Ik – Vivienne Westerhoud– werk al 20 jaar als online ondernemer. Ik geef diverse online magazines uit. En de laatste 10 jaar werk ik als Content Marketing Expert voor grote bedrijven zoals Zalando, KPN en Karwei. Bij het strategisch plaatsen van artikelen op je website, speelt SEO een belangrijke rol. Het is complex, maar zeker geen rocket science. Iedereen kan het leren! Ik ben geen coach en trek je niet in een ingewikkelde salesfunnel. Ik ga ook niet van je vragen een webinar te volgen. Het is gewoon waardevolle kennis die ik met je delen wil. Straight forward op de Hollandse manier.

Speciaal voor ondernemers

In dit online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ vertel ik je alles wat je moet weten over SEO schrijven en het maken van een Content Marketing Plan, voor jouw website of webshop. Ik maakte dit programma speciaal voor ondernemers. Zodat jij ook makkelijker klanten aantrekt via de zoekmachines.

JA, IK MELD ME NU AAN! want ik wil alles weten over SEO schrijven!

Persoonlijke aandacht en feedback

Nee, je hoeft het niet alleen te doen! Bij de opdrachten, die ik na elke les geef, kan je vragen stellen. Die beantwoord ik persoonlijk. En als jij jouw uiteindelijke content marketing plan en cornerstone artikel geschreven hebt, kijk ik met je mee en geef ik je persoonlijke feedback. Meld je snel aan, dan werken we samen aan jouw onweerstaanbare website!

Inhoud van het programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’

Ben je net begonnen met ondernemen? Of al jaren bezig? Dat maakt niet uit. Deze kennis gaat jou helpen om gevonden te worden via Google. Het programma is verdeeld in 5 lessen. Na een korte introductie kun je gelijk beginnen met les 1. De lessen zijn volledig uitgeschreven, zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt gaan. Aan het begin van elke les vertel ik je in een korte video iets over de inhoud van de les. Maar de lessen zelf zijn in tekst en beeld! Goed lezen dus! Na de 5 lessen vind je ook nog een BONUS over Google Mijn Pagina. Dit zijn de onderwerpen:

Welkom bij het online programma SEO schrijven voor vindbaarheid online

Les 1 Schrijven zodat jouw klanten je vinden

Les 2 Wat is SEO en waarom wil jij hier alles van weten?

Les 3 Zoekwoorden bepalen voor jouw website

Les 4 Opbouw van je tekst en zoekwoorden inzetten

Les 5 SEO Links & jouw content marketing plan

Download e-book ‘De ultieme gids voor technische SEO & Checklist’

BONUS: Google Mijn Bedrijf aanmaken en gebruiken

 
REVIEWS
 
Vivienne schrijft heel helder en duidelijk. En neemt je stap voor stap mee in de wereld van SEO. Ik wist er bijna niets van, maar maakte uiteindelijk een content marketing plan, waarmee ik daadwerkelijk nu bezoekers naar mijn website krijg, die klant willen worden!
Natalie
 
Het is een lekker compacte cursus, zonder moeilijke details. Ik kwam er snel doorheen en kon er gelijk praktisch mee aan de slag. Ik vond het ook fijn dat Vivienne meelas met mijn eerste SEO artikel. Dat gaf me vertrouwen dat ik het daarna zelf kon.”
Annelies